ΤΕΧΝΟΡΟΗ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

    Η ΤΕΧΝΟΡΟΗ δραστηριοποιείται στο χώρο της μηχανογράφησης από το 1991, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αρχικά με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή προγραμμάτων κατά παραγγελία και την τεχνική υποστήριξη υπολογιστών ενώ αργότερα (1997) και με το εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, εξαρτημάτων και περιφερειακών καθώς και με την παραγωγή (κατασκευή και υποστήριξη) δικών της υπολογιστικών συστημάτων. Μέχρι το τέλος του 2000 η επιχείρηση είχε την επωνυμία ΥΠΕΡΙΟΝ. Από το 2009 και μετά, έχει επικεντρωθεί πλέον αποκλειστικά στην τεχνική υποστήριξη υπολογιστών.

    Μέσα σ' αυτό το χρονικό διάστημα, απόκτησε ένα σταθερό πελατολόγιο που αποτελείται κυρίως από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και σ' αυτούς περιλαμβάνονται πρατήρια υγρών καυσίμων, μεταφορικές και κατασκευαστικές εταιρείες, βιοτεχνίες, καθαριστήρια, βίντεο κλαμπ και πολλές άλλες (καταστήματα, γραφεία, κ.λ.π.) αλλά και ιδιώτες.

    Επίσης στο διάστημα αυτό κατασκευάστηκαν πάνω από 20 εφαρμογές- προγράμματα που καλύπτουν ένα αρκετά μεγάλο φάσμα εμπορικών -κυρίως- αλλά και άλλων ειδικότερων δραστηριοτήτων. Όμως από το έτος 2000, η παραγωγή νέων προγραμμάτων έχει σταματήσει και γίνεται απλώς συντήρηση και βελτίωση των ήδη υπαρχόντων εφαρμογών.

    Ο κύριος στόχος της ΤΕΧΝΟΡΟΗΣ είναι η όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη και ασφαλής μετάβαση του Ελληνικού πληθυσμού στη μηχανογράφηση γι αυτό και έχει επικεντρωθεί στην παροχή υπηρεσιών, επιλύνοντας προβλήματα, απλοποιώντας διαδικασίες και παρέχοντας υποστήριξη άμεσα (με επιτόπια προσέλευση) οπουδήποτε, οποτεδήποτε και όσες φορές χρειαστεί.

    Η φιλοσοφία της ΤΕΧΝΟΡΟΗΣ επικεντρώνεται στην άμεση αποκατάσταση ενός προβλήματος σε ένα υπολογιστικό σύστημα επιτόπου, που σημαίνει ότι όχι μόνο ο πελάτης δεν θα χρειαστεί να μετακινήσει τον υπολογιστή του σε κάποιο service αλλά η βλάβη του θα αποκατασταθεί επιτόπου, σε ελάχιστο χρόνο, εφόσον έχει πρώτα γίνει τηλεφωνικώς μία αναλυτική περιγραφή της. Ακόμη και αν χρειαστεί οπωσδήποτε η μεταφορά του υπολογιστή για service, την παραλαβή αλλά και την παράδοση του την αναλαμβάνει η ΤΕΧΝΟΡΟΗ, χωρίς επιπλέον χρέωση και χωρίς καμία μεσολάβηση του πελάτη, στον συντομότερο δυνατό χρόνο που σπανίως ξεπερνά τη μία εργάσιμη μέρα.

 

ΤΕΧΝΟΡΟΗ
Ζαχαρίας Κολοκυθάς
Γραφείο τεχνικής υποστήριξης υπολογιστών
Νικ. Πλαστήρα 53 (πάροδος), Χαριλάου
Τ.Κ. 542 50 - Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310327723  -  Κινητό: 6977884120  
(24 ώρες)

 

Επιστροφή στην αρχική σελίδα